Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri altın görmek

Rüyada gri altın görmek

Rüyada gri altın görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına rivayet eder.

Rüyada gri altın gördüyseniz:

  • Taleplerinizi açıkça dile getirerek yolunuzda ilerlemeyi sürdürebilirsiniz.

Rüyada gri altın görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada gri inci görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gri renkli fare görmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gri iplik görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada gri çorap görmek geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, imkânlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada gri renk elbise giymek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada gri şal görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gri atkı görmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments