Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri boya görmek

Rüyada gri boya görmek

Rüyada gri boya görmek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada gri boya gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişinin sözlerine inanmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada gri boya görmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gri kurt görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, malının ve parasının ziyan olacağına inanılır.

Rüyada gri renk kedi görmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada gri görmek daha çok dünya malı edineceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gri akrep görmek malının ve parasının da artacağına, elinin darlığa düşeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada gri yüzük görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, kendini her konuda geliştireceğine delalettir.

Rüyada gri çanta görmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, bir bebek sahibi olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada gri iplik görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments