Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bluz görmek

Rüyada bluz görmek

Rüyada bluz görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, fakirleşeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, işlerinin bozulacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada bluz gördüyseniz:

  • Kafanızın karşı cinsten birisi ile fazla meşgul olması yüzünden kendi konularınızla ilgilenemiyorsunuz.

Rüyada siyah bluz görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, ferahlayacağına inanılır.

Rüyada bluz çıkarmak çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, edilen duaların kabul edileceğine yorulur.

Rüyada yeni bluz almak yeni işler peşinde koşulacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada turuncu bluz giymek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, elindekileri de yitireceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına inanılır.

Rüyada mor bluz görmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine yorulmaktadır.

Rüyada lacivert bluz görmek düşünmeden hareket edeceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bluz giydiğini görmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada boncuklu bluz görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments