Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerinin iyi görmediğini görmek

Rüyada gözlerinin iyi görmediğini görmek

Rüyada gözlerinin iyi görmediğini görmek zararının büyük olacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, kötü duygularını yeneceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, aradığı kişiyi bulacağına inanılır.

Rüyada gözlerinin iyi görmediğini gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla iş veya sorumluluk almış olmanız verimi düşürebilir ya da hatalara neden olabilir.

Rüyada gözlerinin iyi görmediğini görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine işarettir.

Rüyada gözlerinin iyileştiğini görmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada gözünün iyileştiğini görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yenileceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına yorulur.

Rüyada çok iyi futbol oynamak hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, hayırlı haberler duyacağına, şansın çalışmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada iyi birini görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına delalettir.

Rüyada birini iyileştirmek dertlerin bölüşüleceğine, yaraların merheminin bulunulacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada iyi puan aldığını görmek günahların da affolacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölüyü çok iyi görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments