Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişini çıkartmak

Rüyada dişini çıkartmak

Rüyada dişini çıkartmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişini çıkartmak gördüyseniz:

  • Tavırlarınızın doğru veya yanlış olmasını ruh durumunuz etkileyecek.

Rüyada dişi çıkardığını görmek bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada dişini çıkardığını görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok zarar göreceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada dişini çıkarıp takmak emeklerinin heba olacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına delalettir.

Rüyada dişini çıkarıp atmak pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Rüyada dişi çıkartmak huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada dişini çıkartmak parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, prestij kaybı yaşanacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada çürük dişi çıkartmak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada patronun işten çıkardığını görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments