Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin başını kapattığını görmek

Rüyada birinin başını kapattığını görmek

Rüyada birinin başını kapattığını görmek manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, kazancın günden güne artacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin başını kapattığını gördüyseniz:

  • Aslında sezgilerinize güvenmelisiniz.

Rüyada başını kapattığını görmek rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına işaret eder.

Rüyada baş kapatmak her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, işlerinin kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin başını kapattığını görmek bir anda yokluğa düşüleceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına inanılır.

Rüyada başını kapatıp açmak heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada başını kapatmak mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin başını kapattığını görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefonu yüzüne kapatmak can sıkıcı haberler işiteceğinize, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kafasını kapatmak sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, işlerinin düşeceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments