Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerinin kapandığını görmek

Rüyada gözlerinin kapandığını görmek

Rüyada gözlerinin kapandığını görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlerinin kapandığını gördüyseniz:

  • Evinizi ya da gayrimenkul başlıklı konuları ilgilendiren olaylar neticelenebilir.

Rüyada gözleri kapanmak zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine rivayet eder.

Rüyada gözü kapanmak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada gözlerinin kapandığını görmek hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşın kapandığını görmek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, mevki makam sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada ayağa kapanmak alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada odaya kapanmak bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, yüksek moral sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada açık olan birinin kapandığını görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada bir bayanın kapandığını görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments