Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bayanın kapandığını görmek

Rüyada bir bayanın kapandığını görmek

Rüyada bir bayanın kapandığını görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, kazancının da artacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına yorulur.

Rüyada bir bayanın kapandığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi değerlendirmenin farklı yollarını bulabilirseniz maddi sıkıntılarınız hafifleyebilir.

Rüyada bir bayanın kapandığını görmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, doğru yatırımlar yapacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına tabir olunur.

Rüyada kapının kapanmasını görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, büyük bir özgüven kazanacağına, büyük hatalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşın kapandığını görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını kapanmış görmek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine inanılır.

Rüyada kapanmaya karar vermek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada fare ve fare kapanı görmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada demir kapının kapandığını görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapanıp açılmak aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, eline geçen paraları tutamayacağına, maddi zarar edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments