Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri kapanmak

Rüyada gözleri kapanmak

Rüyada gözleri kapanmak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, işlerinin kötüleşeceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözleri kapanmak gördüyseniz:

  • Savlarınıza veya tezlerinize karşı çıkan kişiler olabilir.

Rüyada gözleri kapanmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine yorulur.

Rüyada gözlerinin kapandığını görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına yorulur.

Rüyada gözü kapanmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin kapandığını görmek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına işarettir.

Rüyada kendini kapanmış görmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına yorulur.

Rüyada kapana kısılmak kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine delalet eder.

Rüyada odaya kapanmak ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşımın kapandığını görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments