Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil gözlü bir bebek görmek

Rüyada yeşil gözlü bir bebek görmek

Rüyada yeşil gözlü bir bebek görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, sevgisinin artacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil gözlü bir bebek gördüyseniz:

  • Yoksa içinden çok zor çıkılabilecek sorunlarla karşıkarşıya kalabilirsiniz.

Rüyada sarışın yeşil gözlü bebek görmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, huzur ve mutluluk bulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil gözlü bebek görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına işaret eder.

Rüyada yeşil gözlü bebek emzirmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil gözlü erkek bebek görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü bebek doğurmak tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, çok güzel günler geçirileceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada yeşil gözlü bir bebek görmek yalan söylemeyeceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarışın yeşil gözlü erkek bebek görmek ondan kazanç elde edeceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözüne yeşil kalem çekmek dertlerinden kurtulacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, iyi zamanlar geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments