Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri parlayan köpek görmek

Rüyada gözleri parlayan köpek görmek

Rüyada gözleri parlayan köpek görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, evliliğinde mutlu olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözleri parlayan köpek gördüyseniz:

  • Bazı konuların detaylı değerlendirmesini yapabilir, en ufak nüansı dahi kaçırmama çabasında olabilirsiniz.

Rüyada gözleri kırmızı köpek görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına yorulur.

Rüyada gözleri parlayan köpek görmek o kapıyı kapatacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, sabırla hayatına devam edeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz gözlü köpek görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Rüyada renkli gözlü köpek görmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, yaşamının da düzene gireceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine alamet eder.

Rüyada gözü kör köpek görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada köpek gözü görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada mavi gözlü kurt köpeği görmek hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi gözlü köpek görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments