Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleme görmek

Rüyada gözleme görmek

Rüyada gözleme görmek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, yaşamına bakacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine inanılır.

Rüyada gözleme gördüyseniz:

  • Cömertliğiniz size bazen zor anlar yaşatıyor.

Rüyada yağlı gözleme görmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıymalı gözleme yapmak bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş gözleme görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada peynirli gözleme yemek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada sıcak gözleme görmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, sorunlarının biteceğine inanılır.

Rüyada gözleme açmak çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, başarıları ile tanınacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada patatesli gözleme yemek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıymalı gözleme yemek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments