Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleme yaptığını görmek

Rüyada gözleme yaptığını görmek

Rüyada gözleme yaptığını görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada gözleme yaptığını gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle daha kolay anlaşabilirsiniz.

Rüyada gözleme yemek görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada gözleme yaptığını görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına rivayet eder.

Rüyada sıcak gözleme görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bazlama gözleme görmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada gözleme yapıp yemek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine alamet eder.

Rüyada birine gözleme vermek kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözleme yemek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına rivayet eder.

Rüyada gözleme pişirmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments