Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açılan pencere görmek

Rüyada açılan pencere görmek

Rüyada açılan pencere görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, işinde çok ilerleyeceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına delalet eder.

Rüyada açılan pencere gördüyseniz:

  • Kazancınızı, belli hareketlerinizi ya da işlerinizi ilgilendiren konularda sınırlamalarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada pencere açıp kapatmak dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencere açıp kapamak aile içinde saadetinin artacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada açılan pencere görmek ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, ticarette yol katedeceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada mezarlığın açıldığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada alnının açıldığını görmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada ayakkabının altının açıldığını görmek işten yana şansının açık olacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına delalettir.

Rüyada memesinin açıldığını görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine yorulur.

Rüyada kapalı birinin açıldığını görmek bazı konularda önayak olunacağına, kendi geleceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments