Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yufka açıldığını görmek

Rüyada yufka açıldığını görmek

Rüyada yufka açıldığını görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yufka açıldığını gördüyseniz:

  • Bazı sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalmışsanız onlardan kurtulacaksınız.

Rüyada yufka açıp pişirmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada yufka açıldığını görmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, iyi geçiminin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yufka ekmek açıldığını görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine yorulur.

Rüyada yufka ekmek yaptığını görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, daha temkinli ve garantici olacağına işarettir.

Rüyada yufka kırıntısı görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yufka açarken görmek başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada siyah yufka görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağlı yufka ekmek yemek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments