Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç açıp dua etmek

Rüyada avuç açıp dua etmek

Rüyada avuç açıp dua etmek çıkılan yolculukların şans getireceğine, kırgınlık yaşanacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada avuç açıp dua etmek gördüyseniz:

  • Bazı konularla zaman kaybetme eğilimindesiniz, sakın oyalanmayın.

Rüyada avuç açıp dua etmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine yorulur.

Rüyada el açıp dua etmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ellerini açıp dua etmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına tabir olunur.

Rüyada elini açıp dua etmek şansızlığın kırılacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elleri açıp dua etmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada kapıyı açıp kapamak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada açılmış gül görmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçının renginin açıldığını görmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments