Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğneyi batırmak

Rüyada iğneyi batırmak

Rüyada iğneyi batırmak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, kişinin içinin daralacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada iğneyi batırmak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler için aşırı harcamalarda bulunmanız eleştiri sebebi olabilir.

Rüyada birinin iğne batırdığını görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudağına iğne batırmak onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine yorulur.

Rüyada ayağa iğne batırmak korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, net bir bakış açısı kazanacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine tabir olunur.

Rüyada iğneyi batırmak gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada birine iğne batırmak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, çok zor bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada kafasına iğne batırmak içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasına iğne batırmak aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, şansının artacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendine iğne batırmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, kendisine uğur getireceğine, hızlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments