Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözde et görmek

Rüyada gözde et görmek

Rüyada gözde et görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, rahat bir hayata kavuşacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada gözde et gördüyseniz:

  • Yeni ilişki arayıları söz konusu olabilir.

Rüyada gözde et görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada gözde çapak görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, kötü günler geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına inanılır.

Rüyada gözden kirpik çıkartmak sorunlarının da çözüleceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözde katarakt görmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada gözden ip çıkarmak bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine tabir olunur.

Rüyada gözde morluk görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada gözden ameliyat olmak hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözde ben görmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, anne baba duasının alınacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments