Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözden düşmek

Rüyada gözden düşmek

Rüyada gözden düşmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, rahatlığa erileceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözden düşmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altına almanız gerekiyor.

Rüyada gözden düşmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada gözden iğne çıkarmak aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözden akan kan görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözde katarakt görmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada gözde beyazlık görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işarettir.

Rüyada gözden kan geldiğini görmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına delalet eder.

Rüyada gözden kan gelmek sağlığından olacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözden kan aktığını görmek rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments