Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözde lens görmek

Rüyada gözde lens görmek

Rüyada gözde lens görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, haneye nifak gireceğine delalet eder.

Rüyada gözde lens gördüyseniz:

  • İlerlemeden önce, istediğiniz tüm bilgiyi elde ettiğinizden emin olmalısınız.

Rüyada gözde lens görmek insanlara öncülük edeceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına yorulur.

Rüyada lens düşürmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada lens kullanmak sorunlu bir hayat yaşayacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, bol muhabbette kalacağına yorulur.

Rüyada renkli lens görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, maddi sorumluluklarının artacağına işaret eder.

Rüyada lens takmak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada göze yeşil lens takmak çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada lens görmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, işini büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözünde lens görmek sıkıntısından kurtulacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments