Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lens kullanmak

Rüyada lens kullanmak

Rüyada lens kullanmak hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kötü günler yaşanacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada lens kullanmak gördüyseniz:

  • Sorun yaratabilecek bir durumu aydınlatabilmek veya gerçeklere ulaşabilmek için üzerine gitmeniz gerekebilir.

Rüyada lens kullanmak hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada göz lensi görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, yenilenme yaşayacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lens çıktığını görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, onlardan büyük hayır göreceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine inanılır.

Rüyada mavi lens almak aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada göze mavi lens takmak aile saadetinin artacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada lens satın almak rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göze yeşil lens takmak iş yaşantısında hırslanacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine delalet eder.

Rüyada lens almak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments