Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görünmez varlıklar görmek

Rüyada görünmez varlıklar görmek

Rüyada görünmez varlıklar görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına inanılır.

Rüyada görünmez varlıklar gördüyseniz:

  • Belli direktiflerden irite olmamalısınız.

Rüyada görünmeyen varlıklar görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına işaret eder.

Rüyada görünmeyen varlıkları görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, bahtın açık olmasına delalettir.

Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada görünmez varlık görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, neşe içinde olacağına delalet eder.

Rüyada görünmeyen varlıkları hissetmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, gelirinin çoğalacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine işarettir.

Rüyada görünmeyen varlıklardan korkmak doğru işler yapacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalettir.

Rüyada görünmez varlıklar görmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine rivayet eder.

Rüyada görünmeyen bir varlık görmek güven kaybına uğrayacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments