Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görünmeyen varlıkları görmek

Rüyada görünmeyen varlıkları görmek

Rüyada görünmeyen varlıkları görmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada görünmeyen varlıkları gördüyseniz:

  • Size çok gereken birşeylere sahip olmanız olasıdır.

Rüyada görünmeyen varlıklar görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına yorulur.

Rüyada görünmeyen varlıkları hissetmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, başarısının artacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada görünmeyen varlıklardan korkmak planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, istemediği halde borçlanacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine rivayet eder.

Rüyada görünmeyen bir varlık görmek kendi işini kurmak için adım atacağına, düzenin kurulacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada görünmez varlık görmek büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada görünmeyen varlık hissetmek zor ve kötü günler geçireceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada görünmeyen varlıkları görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, malının artmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments