Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görünmez olup uçmak

Rüyada görünmez olup uçmak

Rüyada görünmez olup uçmak ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, maddi gücünün yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada görünmez olup uçmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sonrasında pişmanlık duyacağınız kararlar almanıza veya hareketlerde bulunmanıza neden olabilir.

Rüyada görünmez olup uçmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada görünmeyen varlıkları hissetmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine işarettir.

Rüyada ayı görüp kaçmak bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, rızkın genişlemesine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada görülenleri gerçek sanmak elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini canlı görüp öpmek asil kimselerden çıkacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına yorulur.

Rüyada yılan görüp korkmak borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmak sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada bebek görüp sevmek çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments