Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada goril yavrusu görmek

Rüyada goril yavrusu görmek

Rüyada goril yavrusu görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, manevi olarak da yıpranacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada goril yavrusu gördüyseniz:

  • Rutin dışına çıkabilirsiniz.

Rüyada goril yavrusu görmek bazı sorunların başgöstereceğine, işlerin de hafifleyeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru goril görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada goril beslemek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada küçük goril görmek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, geniş geniş yaşayacağına yorulur.

Rüyada dev goril görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza alamet eder.

Rüyada goril olduğunu görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük goril görmek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gorille konuşmak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments