Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada goril olduğunu görmek

Rüyada goril olduğunu görmek

Rüyada goril olduğunu görmek hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, büyüyeceğine, büyük bir üne sahip olunacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına delalettir.

Rüyada goril olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi sınırlandırmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada beyaz goril görmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada goril olduğunu görmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, işlerin günden güne açılacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine inanılır.

Rüyada maymun goril görmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına delalet eder.

Rüyada dev goril görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına işarettir.

Rüyada goril tarafından kovalanmak tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada goril olmak işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına işarettir.

Rüyada küçük goril görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada siyah goril görmek iş değişikliğine gidileceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments