Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada goril tarafından kovalanmak

Rüyada goril tarafından kovalanmak

Rüyada goril tarafından kovalanmak çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, huzurlu günler görüleceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada goril tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın, eşinizin ya da sevgilinizin hoş olmayan bir durumdan sıyrılması mümkündür.

Rüyada goril tarafından kovalanmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada goril sevmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Rüyada küçük goril görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dev goril görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük goril görmek gelirinin de garanti altında olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada goril görmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada yavru goril görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine alamet eder.

Rüyada siyah goril görmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments