Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz goril görmek

Rüyada beyaz goril görmek

Rüyada beyaz goril görmek bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz goril gördüyseniz:

  • Bazı yakın ya da arkadaşlarınız mevcut hataları ya da belli karar veya yargılarındaki yanlışları kabul etmekten kaçınıyor olabilirler.

Rüyada beyaz goril görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada maymun goril görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine tabir olunur.

Rüyada dev goril görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, hastalıklarından kurtulacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada goril yavrusu görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gorille konuşmak yönetici makamına geleceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, hobilerine eğileceğine tabir olunur.

Rüyada goril sevmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada goril olmak işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah goril görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments