Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini gömülürken görmek

Rüyada kendini gömülürken görmek

Rüyada kendini gömülürken görmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, zor günler geçirileceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini gömülürken gördüyseniz:

  • Üzerinizde genel bir isteksizlik olabilir.

Rüyada toprağa gömülü yumurta görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına inanılır.

Rüyada gömülü insan görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada kendini gömülürken görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, bir uzmana başvurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gömülü para bulmak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına rivayet eder.

Rüyada toprağa gömülü insan görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada toprağa gömülü görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, beklediklerini duyacağına, para sıkıntısı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü gömülürken görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, borçların artacağına işaret eder.

Rüyada gömülü altın bulmak büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments