Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömülü altın görmek

Rüyada gömülü altın görmek

Rüyada gömülü altın görmek yaklaşan güzel günlere, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, hayırlı bir evlat olacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına işaret eder.

Rüyada gömülü altın gördüyseniz:

  • Ters giden şeyleri görmezden gelmek ileride daha büyük sorun yaratabilir.

Rüyada gömülü altın bulmak sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gömülü altın görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına rivayet eder.

Rüyada gömülü bebek görmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, zor bir işe girileceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada toprağa gömülü ceviz görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, ruhunun dinleneceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada birini toprağa gömülü görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine tabir olunur.

Rüyada gömülü para bulmak ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına inanılır.

Rüyada gömülü yumurta görmek bunun için her gün şükredeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına alamet eder.

Rüyada toprağa gömülü yumurta görmek aradığı çareleri bulacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments