Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde gömü bulmak

Rüyada evinde gömü bulmak

Rüyada evinde gömü bulmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinde gömü bulmak gördüyseniz:

  • Evde yararlı değişiklikler yapmaya odaklanmalısınız.

Rüyada evinde gömü bulmak ün sahibi birisi olunacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına delalettir.

Rüyada evde gömü bulmak kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada altın gömüsü bulmak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına işarettir.

Rüyada gömü altın bulmak yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gömü para bulmak belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine alamet eder.

Rüyada gömü yeri bulmak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada mezarda gömü bulmak işe zorla gidip geleceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine alamet eder.

Rüyada gömü bulmak daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments