Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek beğenmek

Rüyada gömlek beğenmek

Rüyada gömlek beğenmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, amacına ulaşabileceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına alamet eder.

Rüyada gömlek beğenmek gördüyseniz:

  • Zamanın imkanlarını iyi kullanmaya çalışmalısınız.

Rüyada gömlek beğenmek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, esenliğe kavuşulacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına alamet eder.

Rüyada kızı beğenmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada beğendiğin çocuğu görmek yardımda bulunacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada beğendiğin adamı görmek hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada mağazada elbise beğenmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beğendiğin kadını görmek güzel bir döneme girileceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tesbih beğenmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada çorap beğenmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments