Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beğendiğin çocuğu görmek

Rüyada beğendiğin çocuğu görmek

Rüyada beğendiğin çocuğu görmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada beğendiğin çocuğu gördüyseniz:

  • Sosyal arkadaşlıklar kanalıyla kazanç sağlanabilir.

Rüyada beğendiğin çocuğu görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çorap beğenmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, hasret çekenlerin buluşacağına rivayet eder.

Rüyada beğendiğin kızı görmek kafasının sakinleşeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev beğenmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına işaret eder.

Rüyada çok beğenmek öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada beğendiğin adamı görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada beğendiği birini görmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik beğenmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments