Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorap beğenmek

Rüyada çorap beğenmek

Rüyada çorap beğenmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, düşmanından uzak olacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına alamet eder.

Rüyada çorap beğenmek gördüyseniz:

  • Sizi anlamayan kişilere kendinizi ifade için alışılmadık, olağanüstü veya eğlenceli yollar deneyebilirsiniz.

Rüyada çorap beğenmek kendi patronu olacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, işlerinin yarıda kalacağına yorulur.

Rüyada beğendiğin çocuğu görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına delalettir.

Rüyada kendini beğenmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzük beğenmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada halı beğenmek ticaret hayatına atılacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına inanılır.

Rüyada mağazada elbise beğenmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına delalet etmektedir.

Rüyada beğendiği kişiyi görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, deneyim kazanacağına inanılır.

Rüyada kızı beğenmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments