Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beğendiğin kadını görmek

Rüyada beğendiğin kadını görmek

Rüyada beğendiğin kadını görmek lüks, konfor içinde olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hidayete erip huzuru bulacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beğendiğin kadını gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan hareketlilik söz konusu olabilir.

Rüyada beğendiğin kadını görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada terlik beğenmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bi erkeği beğenmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına delalettir.

Rüyada kendini beğenmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, başarılarının düşeceğine yorulur.

Rüyada beğendiği birini görmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gömlek beğenmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk beğenmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına inanılır.

Rüyada beğendiğin kızı görmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments