Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göl kenarında olmak

Rüyada göl kenarında olmak

Rüyada göl kenarında olmak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına işarettir.

Rüyada göl kenarında olmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızla ilgili bazı kararlar almak zorunda olmanız mümkündür.

Rüyada göl kenarında olmak elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına delalettir.

Rüyada göl kenarında namaz kılmak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine delalettir.

Rüyada göl kenarında yılan görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına inanılır.

Rüyada göl kenarında oturmak kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada göl kenarında ev görmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada göl kenarında balık tutmak herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada göl kenarında uyumak eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine inanılır.

Rüyada göl kenarında gezmek geçimini daha rahat sağlayacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments