Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göl içinde ev görmek

Rüyada göl içinde ev görmek

Rüyada göl içinde ev görmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada göl içinde ev gördüyseniz:

  • Egoistlikten uzak kalmanız çevrenizdekilerle daha iyi iletişim kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada göl içinde ev görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gölün içinde ev görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada göl içinde yılan görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada gölün içinde yüzmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada gölün içinde yılan görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, hayallerinin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde göl görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine yorulur.

Rüyada gölün içinde olduğunu görmek hızlanacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına yorulur.

Rüyada yeşillikler içinde göl görmek bilincin artacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments