Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölün donduğunu görmek

Rüyada gölün donduğunu görmek

Rüyada gölün donduğunu görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, iş için gurbete gidileceğine alamet eder.

Rüyada gölün donduğunu gördüyseniz:

  • Parasal aktivitelerde sonuç almaya başlıyorsunuz.

Rüyada gölün donduğunu görmek kariyer planının altüst olacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Rüyada karda donmak borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına delalet eder.

Rüyada dondurulmuş yiyecek görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, ortak edineceğine alamet eder.

Rüyada soğuktan donmak güzel zamanlar geçireceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, borçlarının ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada dondurulmuş balık görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin donduğunu görmek planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dondurulmuş et görmek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada dondurulmuş mısır görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments