Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölün çekildiğini görmek

Rüyada gölün çekildiğini görmek

Rüyada gölün çekildiğini görmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, şansın ve bahtın da açılacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada gölün çekildiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel ilişkilerinizi ilgilendiren konulardaki belirsizlikler bazı noktalarda değişiklik yapılması gerektiğini anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada göl suyunun çekilmesi görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına işaret eder.

Rüyada gölün çekildiğini görmek iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına alamet eder.

Rüyada suyu çekilmiş göl görmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin fotoğraf çekildiğini görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çekilmiş fıstık görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hediye çeki almak zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada arabanın çekildiğini görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine işaret eder.

Rüyada hesaba çekildiğini görmek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments