Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekilmiş fıstık görmek

Rüyada çekilmiş fıstık görmek

Rüyada çekilmiş fıstık görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çekilmiş fıstık gördüyseniz:

  • Geçmiş hatalarınızı veya diğer kişilerin başarısızlıklarını hatırlayarak dersler çıkartabilirsiniz.

Rüyada çekilmiş fıstık görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada araba çekildiğini görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada fotoğrafı çekilmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada halay çekildiğini görmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada denizi çekilmiş görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına inanılır.

Rüyada çürük dişin çekildiğini görmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çekilen diş görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz sularının çekildiğini görmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments