Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölge görmek

Rüyada gölge görmek

Rüyada gölge görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına inanılır.

Rüyada gölge gördüyseniz:

  • Planlarınızı yaparken zaman faktörünü göz önünde bulundurmalısınız.

Rüyada gölge görmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, duygularının karşılığını alamayacağına işaret eder.

Rüyada başkasının gölgesini görmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gölgeye oturmak düze çıkacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, adımlarını daha sağlam atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölge oyunu görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına yorulur.

Rüyada kendi gölgeni görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, zor bir döneme gireceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin gölgesini görmek çevreye karşı itibarın artacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin gölgesini görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kadın gölgesi görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments