Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzüne yükselmek

Rüyada gökyüzüne yükselmek

Rüyada gökyüzüne yükselmek şöhretli biri olunacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, kendi işinin başına geçeceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne yükselmek gördüyseniz:

  • Mevcut sıkıntılar bitebilir.

Rüyada gökyüzünde yükselmek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına delalettir.

Rüyada gökyüzüne doğru yükselmek uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına inanılır.

Rüyada gökyüzüne yükseldiğini görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına inanılır.

Rüyada gökyüzüne yükselmek isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, kısmet alacağına, bazı sırların açığa çıkacağına işarettir.

Rüyada deniz sularının yükseldiğini görmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada havada yükselmek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatarken yükselmek kolaylıklarla karşılaşacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada göklere yükselmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments