Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde uçakla uçmak

Rüyada gökyüzünde uçakla uçmak

Rüyada gökyüzünde uçakla uçmak manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde uçakla uçmak gördüyseniz:

  • Mal, para ya da alışverişle ilgili bir konuda sinir bozucu gelişmeler olabilir.

Rüyada gökyüzünde uçakla uçmak kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağı uçmak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne doğru uçmak uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, yaşamın kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada gökyüzüne uçmak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde uçmak mutluluk dolu haberler alacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balonla gökyüzüne uçmak kendisine ev alacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına inanılır.

Rüyada arabayla gökyüzüne uçmak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, sorunların tarihe karışacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına yorulur.

Rüyada yerden gökyüzüne uçmak de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments