Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzüne fırlatılmak

Rüyada gökyüzüne fırlatılmak

Rüyada gökyüzüne fırlatılmak üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, sevinç gözyaşları dökmeye, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada gökyüzüne fırlatılmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, iş hayatınızı veya duygusal başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda iç sesinize kulak verebilirsiniz.

Rüyada gökyüzüne fırlatılmak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birşeyler fırlatmak bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, eşlerin ayrılacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada bardak fırlatmak eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yumurta fırlatmak daima zinde ve genç kalacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, asil kimselerden çıkacağına inanılır.

Rüyada domates fırlatmak yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine delalettir.

Rüyada birine ayakkabı fırlatmak bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, hayırlı işe delalet etmektedir.

Rüyada cam fırlatmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına delalettir.

Rüyada eşya fırlatmak ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments