Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta fırlatmak

Rüyada yumurta fırlatmak

Rüyada yumurta fırlatmak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, uzun yaşayacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumurta fırlatmak gördüyseniz:

  • Belli bir kararı zorlamak ya da karar vermek için zorlanmak gerekmiyor.

Rüyada yumurta fırlatmak makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada fırca yemek güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpek fırlatmak içinin ve kafasının rahatlayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına yorulur.

Rüyada tabak fırlatmak günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada havaya fırlatmak huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına alamet eder.

Rüyada fıratta yüzmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzüne fırlatılmak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada odun fırlatmak verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, ruhunun şifa bulacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments