Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domates fırlatmak

Rüyada domates fırlatmak

Rüyada domates fırlatmak hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada domates fırlatmak gördüyseniz:

  • Aralarından birisini seçip üzerine gitmeniz durumunda oldukça tatminkar sonuçlar elde edebilirsiniz.

Rüyada domates fırlatmak çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına alamet eder.

Rüyada birine taş fırlatmak sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzüne fırlatılmak hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada havaya fırlatmak kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada fırca yemek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada portakal fırlatmak haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada fırat nehrine düşmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada fırat nehrini görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, yolunun açık olacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments