Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birşeyler fırlatmak

Rüyada birşeyler fırlatmak

Rüyada birşeyler fırlatmak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine inanılır.

Rüyada birşeyler fırlatmak gördüyseniz:

  • Kötü alışkanlıklarınızı veya boşa harcanan zaman ya da para anlamına gelen işlerinizi bir kenara bırakın.

Rüyada cam bardak fırlatmak eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne fırlatılmak hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sabun fırlatmak rahat nefes alınacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada fırat nehrine düşmek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine işarettir.

Rüyada cam fırlatmak zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, edilen duaların tutacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine yorulur.

Rüyada duvara bardak fırlatmak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine yorulur.

Rüyada kediyi fırlatmak kazancını çoğaltacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada fırat nehrini görmek hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments