Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde yürümek

Rüyada gökyüzünde yürümek

Rüyada gökyüzünde yürümek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, haksızlık edeceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde yürümek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimseleri, aslında öyle olmasalar bile sizden güçlü görme eğilimindesiniz.

Rüyada gökyüzüne yürümek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde yürümek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde uçan insanlar görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne çıkan merdiven görmek güven kaybına uğrayacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde canavar görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde ışıklar görmek sevilen bir işe ortak olunacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde patlamalar görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, yenilenme yaşayacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde lamba görmek ticarette ilerleyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments