Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde yangın görmek

Rüyada gökyüzünde yangın görmek

Rüyada gökyüzünde yangın görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, şansının bahtının açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde yangın gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını incelemek yerine, kendi işlerinize zaman harcamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde yangın görmek neredeyse mahkemelik olunacağına, çok sağlıklı olunacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına tabir olunur.

Rüyada ev yangını söndürmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine inanılır.

Rüyada binada yangın görmek ters giden durumların düzeltileceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yangında yanan insanlar görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada deprem ve yangın görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına inanılır.

Rüyada yangın ateş görmek hayırlı işlere girileceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına delalet eder.

Rüyada bahçe yangını görmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ormanda yangın çıktığını görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments