Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangın ateş görmek

Rüyada yangın ateş görmek

Rüyada yangın ateş görmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine inanılır.

Rüyada yangın ateş gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden daha fazlasına talip olabilirsiniz.

Rüyada ateş veya yangın görmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada ateş ve yangın görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yangın ateş görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, zorlukları teker teker aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateş yada yangın görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına işaret eder.

Rüyada hastane yangın görmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada bir evde yangın görmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada bir yangını söndürmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, eğlenceli ortamlara gireceğine delalettir.

Rüyada dağlarda yangın görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments